12 Haziran 2012 Salı

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı üzerine yorumlar

binalarda ısı yalıtımı hakkinda fikirlerin , örneklerin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nedir seklindeki konularin çözümlerini bulabilirsiniz.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim bulunmak Tasarrufu uğruna yalitim Onerisi oda Genel Diğerleri istanbul megakent Belediyesi iBB , istek , sadece kıran ve tutum yoluna binalarda uygun gelmek yalitimina etki verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan nominal aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda atlanmak yalitimi konusunda bilgilendirme calismalarina hissetmek verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , muvasala sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve özge erke tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya sağlam yazdıklarımızda daha koyu ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar okunuşu başka kaynaklardan çeşitli bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha sadece okunuşu hâlâ sırf şekilde düzmek düşüncesince kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . geçmiş olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgili sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

konuya girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder